Nybyg, ombyg og tilbyg

Mangler du hjælp til dit næste byggeprojekt? Danpol El & Klima ApS leverer professionel el-arbejde til nybyggerier og renovering.

Professionelle løsninger til dit næste byggeprojekt

Vi udfører alt elektriker-, el-installatør samt ventilationsarbejde til byggeprojekter for både private og erhverv. Vi tilbyder fagentreprise, hvor vi rådgiver og sammen udarbejder en detaljeret plan for el-arbejdet, som vi derefter udfører. Det er alt fra, hvor stikkontakterne skal placeres, til hvor brandalarmen skal sidde. Udover fagenterprise tilbyder vi opsætning af ventilationsløsninger, hvidevarer, belysning, fejlfinding, alarmer, IT- og teleløsninger, videoovervågning og meget andet.

Trygge kunder og kvalitetshåndværk i højsæde

Vores grundlæggende formål er at efterlade dig tilfreds, sikker og tryg med din el-løsning. Derfor er vi med dig fra start til slut. Det er vigtigt for os, at vi har en god dialog med dig som kunde, da vi gerne vil opfylde dine ønsker. Vores arbejde er kendt for at være af høj kvalitet, og vi går ikke på kompromis med udførelsen eller sikkerheden. Vores fornemmeste opgave er at tilfredsstille dig som bygherre.

Ring for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre, hvilke el-løsninger der er optimale for dig? Så kontakt os på telefon 31314192 eller mail kontakt@danpol-el.dk.