Varmepumper i Fredericia, Kolding og Vejle

Montering af varmepumper i Kolding, Fredericia, Vejle og omegn

​Mangler du professionel hjælp til montering af varmepumpe? Så kan du trygt kontakte Danpol El & Klima ApS. Vores firma har mange års erfaring og derfor kan vi varetage enhver opgave på området for private kunder og erhvervskunder . Vi tilbyder installation af varmepumpe og varmepumpeservice i og omkring Vejle, Kolding og Fredericia.

Vi forhandler også alle slags varmepumper. Vi kommer gerne forbi for at give dig den bedste service, så du kan sikre den mest optimale løsning til dine behov, hvad enten det er til bolig, garage, sommerhus osv.

​Flere og flere vælger at skifte deres traditionelle opvarmningskilde ud med en varmepumpe, hvilket der er mange gode grunde til. En varmepumpe er nemlig et godt alternativ til el-opvarmning, da det både er en billig opvarmningsform samt en mere miljøvenlig løsning. Du sikres naturligvis stadig en kraftfuld opvarmning.

Service af varmepumper

Standard montage indeholder:

  • Rør mellem inde og udedel max. 4 meter
  • Kabelbakker mellem inde og udedel max 4 meter.
  • Vægbeslag eller stativ til udedel
  • Kabelbakkeskjuler til rørforbindelsen max. 4 meter
  • Tilslutning til el max 5 meter til tilslutningssted
  • Evt. jordspyd
  • 5 års totalgaranti
  • 10 års kompressor garanti

Hvad koster en varmepumpe?

Den eksakte pris varierer alt efter, hvilken model du vælger. Der findes flere forskellige typer og modeller på markedet, hvoraf nogle udelukkende opvarmer luften, mens andre også kan opvarme brugsvandet. Uanset hvilken varmepumpe du vælger, kan du være sikker på, at vi altid giver en så billig pris som muligt.

Få professionel rådgivning og vejledning

Vi hjælper dig gerne med at finde den bedst mulige løsning afhængig af dine individuelle behov. Derudover tilbyder vi altid montering, samt service på varmepumpe, uanset hvilket mærke der er tale om. Hos os er du altid garanteret et veludført resultat af høj kvalitet.

Kontakt os og modtag et tilbud på montering af varmepumpe

Vi tilbyder levering og montering af varmepumpe af forskellig størrelse, forskelligt mærke og med varierende ydeevne.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 31 41 92 eller på e-mail kontakt@danpol-el.dk, hvis du kunne tænke dig en god snak med vores tekniker om de forskellige løsninger, der tilbydes eller vil høre mere om vores priser.  Du kan også anvende vores kontaktformular.

​Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din montering af varmepumpe.​